Új jelszó kérése

A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Görögország, Olaszország, mi jut eszedbe róluk?

 

  

2017.10.24 19:12

Őszi kedvezmények 1.

Kókuszolajjal ápolta bőrét - egy hét elteltével látványos eredményt ért el

A kísérlet egyértelműen bizonyította a kókuszolaj varázslatos erejét.

 

Természetes hajápolók a természet patikájából - nagyanyáink már régen tudták...

 

 

Miután megismerkedhettél a kozmetikumokban található a környezetre és egészségedre egyaránt káros vegyi anyagokkal, most bemutatjuk, milyen hozzávalókból készülnek az igazi natúr szépítőszerek.

A szűz, más néven hidegen sajtolt kókuszvaj a legjobb minőségű kókuszolaj, amit a bőrödnek és a hajadnak kívánhatsz! Unod a viszkető fejbőr kellemetlen érzését, a korpás, száraz haj nem túl esztétikus látványát? A samponként használható kézműves szappan mellett az egyik legjobb természetes megoldás a szűz kókuszolaj. Könnyen felismered, mert ellenállhatatlan kókuszillatot áraszt, ellentétben a nem hidegen sajtolt, finomított kókuszvajjal. Utóbbi egyébként még roncsolhatja is a bőrödet, hajadat, mert a finomítás során gyakran alkalmaznak olyan vegyszereket, amelyeket nem minden bőrtípus tolerál.

 

Nagymamáink idejében a szappankészítés hasonlóan fontos tevékenység volt, mint a többi házimunka. Szerencsére manapság a boltok polcain óriási a választék natúr és kézműves szappanokból, de ha mégis kipróbálnád a szappankészítést, íme, néhány ötlet a most következő blogbejegyzésünkben!

Tények a sörről a szépségápolás vonatkozásában.

A natúr szappanok jótékony hatása egyéb, olykor meglepő eszközökkel fokozható: sörrel a még szebb bőrért és még dúsabb hajért!

A Nyugat-Afrika szavannáin őshonos karitéfa különlegessége nem csak abban rejlik, hogy a környezeti körülmények ellenére akár 300 évig is elélhet, hanem az, hogy minden része felhasználható. Maga a faanyag fűtőanyagként szolgál, gyümölcshúsa ehető, kérgéből, leveleiből, pedig gyógyhatású kivonatot készítenek. Az igazi csoda azonban a csonthéjas terméséből kinyerhető, sokoldalúan felhasználható shea vaj.

Arra törekszünk, hogy rekonstruáljuk mindazt, amit a természet képes nyújtani az ápolás és a táplálás területén.

 

natur szappan 

A natúr szappanok – a maguk természetes összetevőikkel – kézműves gondossággal  táplálják a bőrünket, így sokat tesznek nemcsak a kültakarónk, hanem egész szervezetünk egészséges állapotának fenntartásáért is. A natúr szappanokat leginkább az alapanyagaik miatt sorolják egy kategóriába. A natúr szappanok nem tartalmaznak kemikáliát. A natúr szappanok manufaktúránkban készülnek, kézműves gondossággal. 


 

Az előző posztban megismerkedhettél jó néhány egészségkárosító hatású kemikáliával. Most nézzük, milyen vegyi anyagokkal találkozhat még a bőröd a napi tisztálkodó rutinod során, ha nem kézműves natúr szappant használsz!

 

Kecsketejes kézműves szappannal a bőr egészséges és ragyogó szépségéért!

 

A kecsketejes natúr szappanok páratlan módon ápolják a bőrt, amely soha nem érzett puhasággal és tisztasággal hálálja meg a kivételes gondoskodást.

Előző blogposztjainkban megismerhetted a leginkább kerülendő összetevőket, amelyek krémjeidben, tisztálkodószereidben rejtőzhetnek. Bizonyára felmerült benned a kérdés: mégis mit keresnek ezek a veszélyes anyagok a szépségápoló termékekben? Nos, a válasz roppant egyszerű: olcsó az előállításuk, és könnyen hozzáférhetők, szemben a megbízható minőséget garantáló természetes alapanyagokkal, amelyek többek között a Vitalis kézműves szappanjaiban is megtalálhatók.

2017.09.05 11:07

Te megbízol a hazai vezetékes vízben, vagy inkább ásványvizet iszol?

 

A shea vajról bővebben a mitesszerek vonatkozásában

 

A kecsketej fontos enzimeket, zsírokat tartalmaz, melyek különleges ápoásban részesítik bőröd.

Webáruház készítés